Raad welke spelers scoren in de Eredivisie & Win! Speel elke week gratis mee.

Holland Casino heeft een leuke promotie voor liefhebbers van de Eredivisie.

Ben jij een expert van de Eredivisie?

Doe dan zeker gratis mee met Goalgetters elke week. Voorspel in elke speelronde welke spelers scoren in de 7 geselecteerde Eredivisiewedstrijden en misschien win jij wel de Goalgetters Jackpot. Of je nu een voetbalfan bent die de sport volgt vanaf de zijlijn, of een echte Eredivisie-specialist, iedereen kan gratis meedoen met Goalgetters. Het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden op de website en je voorspellingen in te vullen.

Of je nu vaak gaat voor de bekendere namen zoals Brobbey, Danilo, Simons of Bergwijn, of liever verrassende spelersnamen kiest, bij Goalgetters ben je aan het juiste adres. Want als de Goalgetters Jackpot niet wordt gewonnen, voegen we de volgende speelronde €1.000 toe, wat betekent dat je nog meer kans maakt om een prijs te winnen.

Het voorspellen van doelpunten is altijd spannend, vooral als er geld mee gemoeid is. Maar met Goalgetters is het nog spannender omdat je niet alleen kans maakt op de Jackpot, maar ook op andere prijzen. Als je de doelpuntenmakers van ten minste drie van de zeven geselecteerde wedstrijden juist voorspelt, krijg je een €5 Free Bet en 25 Free Spins.

Wil je meedoen met Goalgetters? Het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden op de website en je voorspellingen invullen. Het is gratis en gemakkelijk. Voorspel wie er gaat scoren in de 7 geselecteerde Eredivisiewedstrijden en maak kans op de Goalgetters Jackpot.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd 18+
Promotie alleen beschikbaar voor spelers vanaf 24 jaar.

Tagged With :

Geef een reactie