Speel nu mee tijdens de GP van Bahrein bij ZEbet.nl en ontvang die extra €5 Freebet

Het nieuwe Formule 1-seizoen gaat bijna van start en om dat te vieren heeft ZEbet.nl een fantastische promotie voor jou! Plaats een weddenschap van ten minste €5 tijdens de GP van Bahrein en ontvang een extra €5 Freebet als je weddenschap wint.

Spanning tijdens de GP van Bahrein

De GP van Bahrein is de openingswedstrijd van het nieuwe seizoen en het belooft een wedstrijd vol spanning te worden. De coureurs zullen tot het uiterste gaan om als eerste over de finish te komen. Jij kunt nu deelnemen en jouw weddenschap plaatsen op jouw favoriete coureur bij ZEbet.nl. Als jouw coureur als eerste over de finishlijn komt, ontvang je niet alleen jouw winst, maar ook nog eens die extra €5 Freebet.

Voorwaarden om mee te doen

Om deel te nemen hoef je alleen maar een weddenschap van ten minste €5 te plaatsen tijdens de GP van Bahrein bij ZEbet.nl. Let op: de minimale odds moeten 1.60 zijn en alleen pre-match weddenschappen komen in aanmerking voor deze promotie. Als je weddenschap wint, wordt de extra €5 Freebet uiterlijk binnen 7 dagen in je account gestort.

Periode en beperkingen

Om in aanmerking te komen voor deze promotie moet je jouw weddenschap tussen 3 en 5 maart 2023 plaatsen bij ZEbet.nl. Alleen weddenschappen die in deze periode zijn geplaatst bij ZEbet.nl, komen in aanmerking voor deze promotie. Er is slechts één Freebet per account toegestaan en de promotie is niet geldig voor Super Odds, weddenschappen die zijn gemaakt met een Freebet, geannuleerde of terugbetaalde weddenschappen of weddenschappen die zijn uitbetaald via cashout.

Promotie activeren

Vergeet niet om de promotie te activeren voordat je de weddenschap plaatst bij ZEbet.nl om deel te nemen aan deze fantastische promotie. De promotie is alleen beschikbaar voor spelers van 24 jaar en ouder.

Tagged With :

Geef een reactie